Haft en bra helg med min kära polare, sov där hade de mys och bara fick tänka på annat. Att få skratta så man får tårar i ögonen, det är grejer de mina vänner haha. Man får lite kiss i trosan, på deeen nivån hörni. Då jävlar lever man haha! 

Jag vill även tillägga om valet såklart, ser på valvakan i detta nu. Jag tycker de är helt sinnessjukt hur mycket röster SD har fått. Får en klump i magen helt klart, hur kan man rösta på ett sånt parti? Försöker verkligen att förstå. Men hoppas allt ordnar sig. 
Jag skulle kunna skriva hur långt som helst om politik men då blir detta inlägg väldigt långt. Är stolt vänsterpartist och tycker helt enkelt det partiet tar upp frågor jag tycket är viktiga. Så vi kan lämna det så helt enkelt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Tjabaluba! 
#livet #politik #vänster #parti #pepp #mys #film #mat #korv #pepp,

1 kommentarer

J

10 Sep 2018 00:13

Du har verkligen precis samma värderingar och politiska uppfattning som jag också, vad kul att höra!! Ännu något vi har gemensamt. :) Antar att du var förstagångsväljare i år också!

Skulle också kunna skriva hur mycket som helst om politik. Men viktigaste av allt är att man först och främst hjälper upp de som är mest utsatta i samhället och har det svårast. Minska klyftorna människor emellan. Och få bort alla fördomar!

Hoppas innerligt på en fortsatt rödgrön regering!

Svar: Men Såå härligt då! Och håller verkligen med dig! Bra där!
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej