Tjenare på er allesammans hoppas ni haft en fet dag. Min har varit rätt tuff om jag nu ska vara ärlig, men vill ej gå in på de faktiskt. Fast måste gå in på detta med vädret igen haha, för asså hur konstigt väder är de inte? Omöjligt och klä sig. Kallt på morgonen och varmt på eftermiddagen haha. Snacka om i-landsproblem lol. 
Juste tänkte även visa lite vad jag hämta på posten, grejer jag behövde bara haha. Från kära kicks! Nagelolja, sen favorithåroljan från maroccanoil, toner, sen käraste fix+ och lite prover.
PS. Jag åt körv idag de va gött, jag älskar korv.

(null)

(null)

(null)

 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Sen hur snygg är inte min nya tröja! I löööve it i alla fall. Kroppad pikétröja Från bikbok ;) 
Men nu ska jag softa och dricka blev fett törstig nu fan haha. Så hare gött på er alla körvar.
Tjabaluba! 
#tuffbrudilyxförpackning #livet #jag #mittliv #korv #körv #mat #höst #september #kicks #nätshopping,

2 kommentarer

J

07 Sep 2018 00:29

Apropå mat, har du testat Subway någon gång? Aldrig gjort det själv, men det luktar iaf rätt gott när man passerar där på Sveavägen och Odengatan. :) Tänkte det idag igen.

Sen riktigt fina bilder på dig här med! Och snygg tröja också! :) Påminner mig även om att jag tänkte köpa en Fred Perry piké själv (kortärmad då), kanske vit eller vinröd, men det känns ju redan lite fel årstid för det nu liksom, haha...:) Nej, hösten är nog på ingång nu. Så back till att försöka hitta en kamelfärgad rock istället då kanske, som jag aldrig fann i våras.

Svar: Ja Gud ja flera gånger haha, såklart! Men ja det borde du prova, dock inget jag brukar sukta efter alls typ. Så va länge sen jag käka där, för vissa är det ju himlen liksom inne på subway lol.

Och tack så mycket, du är alltid så fin<3 ja jag älskar tröjan just för den är croppad, älskar croppade tröjor! Haha
Haha du har försökt hitta de läänge nu, tycker jag ser kamelfärgade kappor överallt men det kanske är en synvilla Hahah.
Fredrika Sörstrand

J

07 Sep 2018 22:38

Nej, jag gav upp där i våras när det ändå blev för varmt för att ha den, haha! :D Nu först börjar det ju bli rätt årstid igen. Men jag är väl lite petig med modellen och så också, antar jag. De jag har hittat känns för korta och har för breda slag. Vill hellre att de når till knäna än halva låret, liksom.


Svar: Jahaaa okej då förstår jag, men snart hittar du nog den perfekta! ;)
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej