Tjenare mittbena! Hoppas ni haft en fet helg! Min har varit lite gott och blandat kan man säga. Har det rätt tufft just nu, på grund av  allt möjligt. Sen idag började jag även känna mig lite sjuk. Såatte.. man kan säga det inte känns som jag har alla hästar i stallet haha. Älskar det utrycket fan! Säger det för mycket haha. 

Men igår hade jag världens mysigaste dag med morsan, jag bjöd på afternoon Tea på café lyran. Var så otroligt mysigt, hela övervåningen var renoverad som sitt ursprung och alla rum vad döpta efter olika personer som bott där. Jag och morsan hamna i frun i husets sovrum, vilket också sågs som finaste rummet.
Men åter till det vi käka allt va supergott och väldigt traditionellt vilket jag kan gilla. Vissa detaljer som jag hade ändrat på. Men deras scones är magiska med tillbehören! Wow! Kommer fan drömma om dom haha. 
Men allt som allt tycker jag det va skitnice och hon som var servitris var otroligt skön fan! Och vilken service vi fick! Man kände sig väldigt speciell, ifall ni förstår haha

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)(null)

(null)

Men nu ska denna brutta börja tänka på refrängen så jag kan bli frisk, för de hade ju varit fett när man ska jobba imårn haha. 
Hare gött alla möppar! 
Tjabaluba! 
afternoontea #te #fika #scones #baka #fikabröd #mackor #te #livet #vår #vacker #jag #mode #outfit #mat,

1 kommentarer

J

29 Apr 2019 23:40

Måste kolla in det där Lyran själv någon dag, verkar ju ha riktigt bra utsikt och allt! Ser mysigt ut där. :)

Hoppas du snart blir frisk igen om du blev sjuk! Du ser väldigt elegant ut som vanligt på bilderna i alla fall och svart funkar ju alltid också! ;)

Krya på dig!

Svar: Ja du måste dit, otroligt mysigt fik. Ligger fint till med för den delen.

Och tack så söt du är! <3
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej