1. En superkraft du skulle vilja besitta: superstark hade varit fett. Men tänk att ha en superkraft som kunde ta bort krig helt, det hade varit något de. 

2. Bästa egenskapen hos dig: jag ger aldrig upp 

3. Sämsta egenskapen hos dig: Är bra på att trycka ner mig själv 

4. Det vackraste djuret i världen: Oj svårt finns så många hmmm alltid tyckt om vargar åh pandor. Men asså hajar älskar jag med men det är ju fisk. Detta var svårt haha.. pumor, tigrar haha okej typ alla djur. 

5. Din drömbostad: Ett hus utanför en stad nära vattnet med stor tomt och nära till natur.  Lagom öppen planlösning med mycket ljusinsläpp och stooort drömkök. 

6. Finaste namnet: Gertrud 

7. Finaste frisyren: Alla frisyrer är ju fina haha, werd fråga. Alla har ju sin grej dom gillar liksom. Just nu vill jag ha det kortare tex men är lite sugen på att bli mörkhårig, brunt. 

8. Det mest fascinerande du vet: Haha lol det där är lite kul för jag är otroligt lätt fascinerad. Även väldigt lättunderhållen, jag har aldrig tråkigt helt ärligt. Men asså jag nördar gärna ner mig i politik, film och spel. Men även psykologi och människor i sig. 

9. Din drömkille beskrivet med tre ord: klassiska rolig såklart, omtänksam och charmig måste lägga till trygg också haha

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Lite blandade bilder från i somras :) <3
Tjabaluba! 
#randomfrågor #frågor #livet #mittliv #sommar #vinter #inspiration,

Kommentera

Publiceras ej