Sho på er från en väldigt sliten fruppe. Jag vill ba helt enkelt uppmana alla att lyssna på sin kropp, för jag själv e sämst på de. Jag har trott att jag har varit frisk, men är långt ifrån det. Igår jobbade jag och min chef skicka hem mig för de blev så illa. Det kan vara rent utav farligt att inte lyssna på sin kropp, så snälla ta lärdom från detta. Idag är jag hemma. 
Det får ta den tid det tar att bli frisk, även om jag e sjukt otålig. Hoppas denna influensan lämnar boet snart asså haha. För asså detta tär på mig om jag ska va ärlig. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag igår.. Skenet bedrar, När jag tog dessa bilder mådde jag åt helvete haha. 

Tjabaluba! 
influensan #sjuk #villblifrisk #lyssnapådinkropp #minkropp #mittliv #jag #pepp,

1 kommentarer

J

13 Mar 2019 02:41

Oj, är du fortfarande sjuk! Vad jobbigt...:( Men ge det några dar till och bara vila, så ska du se att du blir helt bra sen!

Istället för att erbjuda mig skicka över Max-burgare denna gång för att muntra upp dig som jag ju tidigare gjort när du varit sjuk, då du kanske inte skulle ha den bästa aptit för tillfället, bifogar jag en länk istället så du kan drömma dig bort lite och hoppas den funkar: https://worldcams.tv/united-states/hawaiian-islands Där skulle jag gärna vara själv också...;)

Ett annat tips är glass när man är sjuk: är man inte sugen på något annat, brukar det alltid gå ned! Kanske borde föreslagit det istället förra gången också...;)


Svar: Hur fin är inte du, Verkligen söt! Hade inte tackat nej till något varken nu när jag e frisk eller när jag då var sjuk haha.
Hoppas du mår bra <3 det förtjänar du!
Fredrika Sörstrand

Kommentera

Publiceras ej