Asså äre ba jag som känner av pollen iår? Asså brukar ej ha men mår fan skit haha. Hoppas ba det är pollen och ingen förkylning. Men hej på
Er! Vi lämnar pollen nu fan blabla. 
Men jo livet rullar på antar jag, jobbar mest åh ääääter gott Hahaha. Börjat träna mer nu också vilket e väldigt skönt. Träningen är så viktig för mig och mitt mående. Livet är inte alltid en dans på rosor, inte sant!? Men jag kämpar på med andra ord. hoppas alla ni mår bra?!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Yes jag är så såååld på cola zero peach haha, jag är nästan lite förvånad över de. Men love it, den är fräsch fan. Tipps från fruppe! 

Åh glöm inte att älska dig själv oavsätt hur du ser ut eller är! 
Tjabaluba! 
älskadigsjälv #älska #livet #jag #dettaärjag #kost #träning #livsstil #kärlek #inspiration #vår #pollen,

2 kommentarer

J

17 May 2019 21:35

Gissar att det är pollenallergi om du känt av det förr. Hade det riktigt jobbigt själv på vårarna som liten, var även hemma från skolan när det var som värst. Då brukade mormor bo hos oss och hålla mig sällskap. Men det växte liksom bort sen när jag blev äldre, nu har jag knappt några problem av det alls! Men det kan ju vara en ovanligt pollenrik säsong i år, så du därför känner av det mer.

Glöm inte att älska dig själv du heller! Du är en jättefin person, det ska du aldrig glömma! Lika vacker på bägge sidor också, som sagt. :)

Svar: Nej det är tyvärr en förkylning har aldrig känt av på detta sätt förr. Så det suger ju haha.
Men har polare som har allvarlig pollen, stackarna. Dom snackar om det hela tiden också Hahaha.
Men skönt du slipper <3

Men åh tack så mycket! Finis <3 glad jag blir! Åh ja jag försöker.
Fredrika Sörstrand

sebbeallsangen.blogg.se

19 May 2019 16:39

Hej. Du verkar som en helt underbar person och är en person jag skulle jätte gärna vilja lära känna. Hur ska man göra för att få lära känna dig? Kik? Snap? Insta?

Kommentera

Publiceras ej